Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άρωμα Κέρκυρας

ΣΤΙΒΟΣ
13 Φεβρουαρίου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) με άρωμα Κέρκυρας.

ΑΘΗΝΑ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) με άρωμα Κέρκυρας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται τα παιδιά της Κέρκυρας που ξεχωρίζουν να βρεθούν στο ΣΕΦ και στους αγώνες αυτούς, κυρίως για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δουν την πρόοδο της προετοιμασίας τους ενόψει των Καλοκαιρινών του υποχρεώσεων που είναι και οι πιο σημαντικές.

Βέβαια η εκπροσώπηση των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας μπορεί να είναι και μηδαμινή, αφού όλοι οι κορυφαίοι, αθλητές και αθλήτριες έχουν μεταγραφεί σε άλλες ομάδες, αλλά τα παιδιά που ανδρώθηκαν και πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις (Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές) της Κέρκυρας θα είναι.

Αναμένεται να πάρουν μέρος οι άλτριες του τριπλούν Σπ. Καρύδη, Κ. Ρωμαίου και μ. Ζάραγκα, η άλτρια του ύψους Π. Δόση, ο Σπ. Δουκατέλης στα 200μ., η Η. Βραδή στο επί κοντώ. Βέβαια δεν υπάρχει επίσημη λίστα από τον ΣΕΓΑΣ των παιδιών που θα αγωνιστούν, αλλά τα παιδιά που αναφέραμε παραπάνω, όλα έχουν πάρει μεταγραφή για σωματεία εκτός Κέρκυρας.

Το παρόν θα δώσουν και τα περισσότερα από κορυφαία ονόματα του Ελληνικού στίβου, παρ΄ ότι λόγω Ολυμπιακής χρονιάς, κάποιοι δεν έχουν τους αγώνες αυτούς στο πρόγραμμα προετοιμασίας του και θα λείψουν.

 

Οι τρεις κορυφαίες Κερκυραίες άλτριες του τριπλούν (Ρωμαίου, Ζάραγκα, Καρύδη), παρελθόν, παρόν και μέλλον του αγωνίσματος, πέρσι στο ΣΕΦ, στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια