Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η απάντηση των εθελοντών ανακύκλωσης Λιαπάδων στις δηλώσεις Σερεμέτη

Κέντρο Ανακύκλωσης Λιαπάδων
09 Απριλίου 2021 / 13:19

Οι Liapades Cleaning Buddies προσκαλούν όποιον θέλει να καταλάβει γιατί επιλέγουν να δώσουν το χρόνο τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πράσινα σημεία και ο εθελοντισμός αποτέλεσαν πρόσφατα αντικείμενο έντονης συζήτησης από στελέχη του Δήμου.

Η απάντηση των εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο Κέντρο Ανακύκλωσης Λιαπάδων:

Οι Liapades Cleaning Buddies είναι περήφανοι για το τι έχουν επιτύχει οι εθελοντές και οι ανακυκλωτές μας για την κοινότητά μας.



Σύμφωνα με τα λόγια της Helen Dyer: "ο εθελοντισμός είναι η φωνή του λαού που τίθεται σε δράση. Αυτές οι ενέργειες διαμορφώνουν το παρόν σε ένα μέλλον για το οποίο μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι.”

Οι Buddies ήρθαν μαζί για να μαζέψουν τα σκουπίδια της κοινότητάς μας. Το 2018 ανοίξαμε το κέντρο ανακύκλωσης Λιαπάδων για να μειώσουμε την επιβάρυνση του αποτυχημένου συστήματος διαχείρισης αποβλήτων του Δήμου.

Έκτοτε, το κέντρο ανακύκλωσης έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί. Ωστόσο, παραμένει μια προσωρινή λύση και πάντα ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με άλλους για να διασφαλίσουμε ότι θα τεθεί σε εφαρμογή ένα μόνιμο και αποτελεσματικό σύστημα επαναχρησιμοποίησης και Ανακύκλωσης.



Οι Liapades Cleaning Buddies προσκαλούν όποιον θέλει να καταλάβει γιατί επιλέγουμε να δώσουμε το χρόνο μας, να έρθει ελεύθερα και να περάσει χρόνο μαζί μας. Ελάτε να δείτε γιατί είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε την κοινότητά μας!