Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίζει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη η ΕΠΣΚ

ΕΠΟ
17 Μαρτίου 2021 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας με επίσημη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν στις 27 Μαρτίου

θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή και αρχηγού της Εθνικής ομάδας του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Θόδωρου Ζαγοράκη.
Μία υποψηφιότητα που στηρίχτηκε από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, παρότι παλιότερα τον είχε διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, λόγω διαφωνιών σε αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ.

Να τονίσουμε ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας πριν από έναν μήνα περίπου, δεν είχε υπογράψει το κείμενο 40 Ενώσεων της χώρας που εναντιώθηκαν στην κυβέρνηση και στην επιθυμία του πρωθυπουργού και του Λ. Αυγενάκη για την υποψηφιότητα του Θ. Ζαγοράκη.

Σήμερα όμως, 50 από τις 54 ΕΠΣ, κάνοντας μεταστροφή, υποστηρίζουν αυτήν την υποψηφιότητα και θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, έχοντας και τη στήριξη των μεγάλων ΠΑΕ.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
 
«Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε την υποστήριξη του υποψήφιου προέδρου της Ε.Ε της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Η υποψηφιότητα του Θ. Ζαγοράκη αποτελεί μια πρόκληση και μια ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να καταφέρει να απεμπλακεί από το τέλμα που έχει πέσει. Μια υποψηφιότητα που μας γεμίζει ελπίδες και προσδοκίες, για μια νέα μέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που δεινοπαθεί, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλον τον κόσμο.
Ευχόμαστε στον Θ. Ζαγοράκη καλή επιτυχία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια