Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ανεβαίνει» η Δόση, άλμα στο 1,81 στην Τσεχία

Στίβος
09 Φεβρουαρίου 2021 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΛΑΝΤΝΟ (ΤΣΕΧΙΑ). Μπορεί η Παναγιώτα Δόση να έφυγε από τον ΑΟ Κέρκυρα 2015 για τον Ελευθέριο Βενιζέλο Χανίων, αλλά μια αθλήτρια που σχεδόν 10 χρόνια

είχε δεύτερο σπίτι της το ΕΑΚΚ, θεωρείται Κερκυραία και πάντα οι φίλοι του στίβου θα θέλουν να γνωρίζουν την εξέλιξή της.

Η νεαρή αθλήτρια που είναι στις τρεις κορυφαίες Ελληνίδες προετοιμάζεται και φέτος για τις υποχρεώσεις της και αυτή την εποχή τα μίτινγκ κλειστού στίβου της δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσει ρυθμό και να βελτιώσει όσα δούλεψε στην προετοιμασία της.

Βρέθηκε στη πόλη Κλάντνο της Τσεχίας, μαζί με την επίσης κορυφαία στο άλμα εις ύψος, Τ. Γκούσιν και έδειξε ότι το φετινό της ξεκίνημα είναι καλό. Μετά τους αγώνες στην Ιταλία, στην Τσεχία κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ της και με 1,81μ. να είναι 3η στην κατάταξη, αλλά το σημαντικό γι’ αυτήν είναι ότι βρίσκει τα πατήματά της και είναι μέσα στον σχεδιασμό της φετινής χρονιά. Μάλιστα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 12 και 13 Φεβρουαρίου θα έχει τη δυνατότητα να πάει ακόμη ψηλότερα και σίγουρα πέραν της επίδοσης θα κυνηγήσει και το μετάλλιο.

Η Παναγιώτα που έχει προπονητή τον πατέρα της Θοδωρή Δόση, πέρασε με την πρώτη το 1,73, με τη δεύτερη το 1,78 και 1,81 και στη συνέχεια έχασε τις προσπάθειες στο 1,84.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια