Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς αποβίβαση επιβατών η επόμενη κρουαζιέρα του Mein Schiff - Ματαιώνονται οι υπόλοιπες

Κρουαζιέρα
06 Nov 2020 / 13:17
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακυρώνει η TUI τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες με δρομολόγια Ηράκλειο Κρήτης - Πειραιάς - Κέρκυρα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στους πελάτες της, θα πραγματοποιηθεί μόνον το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο για 8 Νοεμβρίου, κατόπιν ειδικής άδειας. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας ωστόσο δεν θα γίνουν τουριστικές εκδρομές. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ολικό lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.

Λόγω της βραχυπρόθεσμης φύσης των μέτρων και με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, λάβαμε μια ειδική άδεια για να επιτρέψουμε την «μπλε κρουαζιέρα» από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 14.11.2020 - ωστόσο χωρίς εκδρομές στην ακτή.

Μετά λύπης μας θα πρέπει να ακυρώσουμε τις άλλες προγραμματισμένες κρουαζιέρες στην Ελλάδα που ξεκινούν από τις 14 Νοεμβρίου, 21 Νοεμβρίου και 28 Νοεμβρίου»
.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα ενημερώσει το συντομότερο δυνατό όλους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες της.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.