Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Υγειονομικής Επιτροπής με σωματεία

ΕΠΣ Κέρκυρας
22 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ,. Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπως ήδη ανακοινώθηκε, συγκρότησε ειδική επιτροπή ασφάλισης και υγείας, με τη συμμετοχή

τεσσάρων γιατρών της Κέρκυρας. Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεών της, για όλους τους εμπλεκόμενους στις διοργανώσεις του τοπικού ποδοσφαίρου και ενόψει της προγραμματισμένης έναρξης των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων, η Υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης οργανώνει συναντήσεις με εκπροσώπους των σωματείων και με όλους τους φορείς για την πιστή τήρηση και εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σ.Υ.Π.Α.Π. στο Φαληράκι. Την επιστημονική ευθύνη της συνάντησης έχουν τα μέλη της επιτροπής γιατροί Σπυρίδων Δαφνής, Δαμιανός Κουβαράκος και Νικόλαος Δοκανάρης.
Κάθε σωματείο, για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία μπορεί να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι δύο μέλη του, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια