Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τετάρτη 15/11 οι εξ αναβολής αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΣ Κέρκυρας
14 Nov 2023 / 15:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ένωση ενημέρωσε ότι Τετάρτη 15 Νοέμβρη θα γίνουν τρεις αγώνες από αναβολή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση ενημέρωσε ότι Τετάρτη 15 Νοέμβρη θα γίνουν τρεις αγώνες από αναβολή. Δυο των πρωταθλημάτων Α και Β κατηγορίας και ένας για το κύπελλο, όπου με αυτόν θα ολοκληρωθεί και η 2η φάση.

Στους Παξούς θα πάνε οι Μπενίτσες (καιρού επιτρέποντος) για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, στο μοναδικό ματς που είναι σε εκκρεμότητα για την Α΄ κατηγορία.

Στο γήπεδο των Αυλιωτών ο Εθνικός Περουλάδων θα αντιμετωπίσει τον Κάβο και με το ματς αυτό δεν θα υπάρχει εκκρεμότητα στην Β΄ κατηγορία.

Τέλος για το κύπελλο στο Σκριπερό θα γίνει το ματς ΑΕ Φαιάκων-Κρόνου η νικήτρια ομάδα θα περάσει στους 8 του θεσμού, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί Αστέρας Πετριτή, ΑΕ Λευκίμμης, Αναγέννηση Περιβολίου, ΟΦΑΜ, Θιναλιακός, ΑΟ Κέρκυρα και Ομόνοια.

 

Οι εξ αναβολής αγώνες:

Α ΕΠΣΚ

Από αναβολή 4η αγωνιστική

13.00 ΑΟ Παξοί – Μπενίτσες

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Σατκλίφ, Μιχαλάς

 

Β ΕΠΣΚ

Από αναβολή 2η αγωνιστική

15.00 Εθνικό Περουλάδων – ΑΟ Κάβος

Διαιτητές: Γιούργας, Φαλτάκας, Δράμπαλος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ «Στ. Σαββανής)

Από αναβολή 2η φάση

14:30 ΑΕ Φαιάκων – Κρόνος Αργυράδων

Διαιτητές: Τόμπρος, Γραμμένος, Βλάσσης

 

Από τον αγώνα Θύελλα – Κρόνος για το κύπελλο, όπου η ομάδα των Αργυράδων πέρασε με εκτός έδρας νίκη, θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και με την ΑΕ Φαιάκων ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια