Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κορμός δέντρου καταπλάκωσε οχήματα στο Μον Ρεπό (photos)

Μον Ρεπό
06 Σεπτεμβρίου 2020 / 00:29
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε βομβαρδισμένο πεδίο μετέτρεψε τον εσωτερικό δρόμο, Δαίρπφελδ, προς το Μον Ρεπό,

η ξαφνική πτώση ενός μεγάλου δέντρου που καταπλάκωσε και κατέστρεψε ολοσχερώς μια μοτοσυκλέτα, προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο καθώς και σε ένα διερχόμενο.







Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 10.30 το Σάββατο το βράδυ εντελώς ξαφνικά και απρόκλητα, όταν ένας μεγάλος κορμός δέντρου από τον κήπο ιδιωτικής κατοικίας ακριβώς δίπλα στην αυλή του δημοτικού σχολείου, κατέρρευσε γεμίζοντας το δρόμο με συντρίμμια, ξύλα, πέτρες σκόνη. 



Αμέσως ήρθε όχημα της Πυροσβεστικής που απελευθέρωσε το δρόμο και αυτοκίνητα των ασφαλιστικών εταιρειών που μετατόπισαν και μετέφεραν τα κατεστραμμένα οχήματα. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.