Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεργασία του Δαμοκλή με τον Στάθη Γεροσίδερη

Ξιφασκία
09 Ιουνίου 2020 / 18:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ.Ο Δαμοκλής είναι ένας σύλλογος που ασχολείται με την ξιφασκία στην Κέρκυρα, κάτω πάντα από δύσκολες συνθήκες,

παρόλα αυτά έχει μια καλή παρουσία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε ένα Ολυμπιακό άθλημα. Αρκετά παιδιά του νησιού, πλαισιώνουν τις τάξεις του και μάλιστα οι αγώνες  που αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας έχουν προγραμματιστεί από την Ομοσπονδία να γίνουν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στο ΟΑΚΑ.

Για τη συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή ο ΚΑΣ Δαμοκλής αναφέρει: «Ο Αθλητικός Κερκυραϊκός Σύλλογος ξιφασκίας, ΚΑΣ Δαμοκλής, γνωστοποιεί, ότι από σήμερα Δευτέρα 8/6, ξεκινάει τη συνεργασία του με τον προπονητή του αθλήματος και διεθνή διαιτητή, Στάθη Γεροσιδέρη.
Ο κ. Γεροσίδερης, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, είναι συντονιστής του ξίφους ασκήσεως για τη Β. Ελλάδα, Πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ξιφασκίας και διεθνής διαιτητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαιτητών Ξιφασκίας. Ο κ Γεροσίδερης είναι άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από ήθος, ταλέντο, αξιοπρέπεια και η συμβολή του στην ελληνική ξιφασκία πάντα θα τιμάται. Η προπονητική και η διδασκαλία του είναι ο θεμέλιος λίθος της εξέλιξης και της καλλιέργειας της ευγενούς άμιλλας , του ηθικού και δίκαιου στον χώρο του αθλητισμού. Καλή αρχή». 


Από την πλευρά του ο κ. Γεροσίδερης με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι: «Πρόσφατα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας μου με τη Γυμναστική Ένωση Φλώρινας. Επιπλέον στο πλαίσιο του ρόλου που μου έχει ανάθεση η ΕΟΞ ως συντονιστή του Ξίφους Ασκήσεως στη Β . Ελλάδα θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον ΚΑΣ Δαμοκλής».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια