Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπουδαίο ξεκίνημα του Δαμοκλή: Χάλκινο ο Μιχάλης Γιάγκος

Ξιφασκία
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η δουλειά σε βάθος που γίνεται από έναν εξαιρετικό προπονητή τον Στ. Γεροσιδέρη αποδίδει καρπούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη φορά η προσπάθεια που γίνεται στον Δαμοκλή εστέφθη από επιτυχία σε Πανελλήνιους αγώνες που πήρε μέρος, με αποκορύφωμα ένα χάλκινο μετάλλιο από τον νεαρό Μιχάλη Γιάγκο. Η δουλειά σε βάθος που γίνεται από έναν εξαιρετικό προπονητή τον Στ. Γεροσιδέρη αποδίδει καρπούς και σίγουρα το μέλλον θα είναι καλύτερο, σε ένα σύλλογο όπου η ξιφασκία έχει προσελκύσει δεκάδες παιδιά στο νησί μας. 

Για τη συμμετοχή στα Πανελλήνια Κύπελλα Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών (U20) και Παμπαίδων - Παγκορασίδων (U13) & Ανάπτυξης (U10) και τις προσπάθειες των αθλητών, ενημέρωσε ο Σύλλογος:

Ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και υπέροχες εμφανίσεις μας χάρισαν τα παιδιά μας. Συγκεκριμένα, ένα χάλκινο μετάλλιο στην Θεσσαλονίκη στην πρώτη Πανελλήνια διοργάνωση και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις για τους αθλητές μας επεφύλαξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Με τον καλύτερο τρόπο και πολλά χαμόγελα έγινε η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο ΔΑΚ Εύοσμου όπου διεξήχθησαν τα Πανελλήνια Κύπελλα Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών (U20) και Παμπαίδων - Παγκορασίδων (U13) & Ανάπτυξης (U10).

Στην κατηγορία U13, ο Μιχάλης Γιάγκος με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μας έκανε υπερήφανους και μας έδωσε τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Στην ίδια κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Ποταμίτης διακρίθηκε για την πολύ Καλή εμφάνισή του και επάξια μας εκπροσώπησε. Κατέλαβε την 21η  θέση και μας χάρισε χαμόγελα.

Στην κατηγορία U20, η Νεάνιδα μας Κατερίνα Προβατά με καταπληκτική εμφάνιση τόσο στις pools όσο και στα νοκ άουτ (στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία απ αυτήν που ανήκει) έφθασε ένα βήμα πριν την οκτάδα, κατακτώντας την 10η  θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Έχοντας θέσει τα θεμέλια για τη Νέα Χρονιά, ευχαριστούμε τους αθλητές και τους γονείς του συλλόγου μας για την υποστηρικτική τους διάθεση και την εμπιστοσύνη τους και τον ακούραστο προπονητή μας Στάθη Γεροσιδέρη χωρίς την συμβολή του οποίου, τίποτα απ αυτά δεν θα ήταν εφικτό.

Φωτο: ΚΑΣ ο Δαμοκλής

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια