Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δαμοκλής Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων U17

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
07 Nov 2023 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Δαμοκλής πήρε μέρος και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων U17, το Σάββατο και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Συλλόγου τα παιδιά πήγαν καλά.

ΑΘΗΝΑ. Η συμμετοχή σε αγώνες είναι το αλατοπίπερο για τους αθλητές, αφού εκεί μπορούν να τεστάρουν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας τους και φυσικά να γίνουν οδηγός ώστε να συνεχίσουν να «δουλεύουν» για να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Ο Δαμοκλής πήρε μέρος και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων U17, το Σάββατο και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Συλλόγου τα παιδιά πήγαν καλά. Δεν είναι μόνο οι νίκες και τα μετάλλια που μετράνε, αλλά η προσπάθεια, το ήθος, η συμπεριφορά που δείχνουν στους αγώνες. Στους αγώνες αυτούς αν υπολογίσει κανείς και τις πολλές συμμετοχές η 12η και 13η θέση των παιδιών είναι επιτυχία και φυσικά εφαλτήριο για να προσπαθήσουν περισσότερο στη συνέχεια, για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, κάτω από τις οδηγίες ενός σπουδαίου προπονητή και ανθρώπου του Στ. Γεροσιδέρη.

 

Το δελτίο τύπου

 

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων U17 στο Ξίφος Ασκήσεως, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ έλαβε μέρος ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ το Σάββατο 4/11.

Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν και για ακόμα μια φορά μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις και την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους εντός κι εκτός πιστών .

Στην κατηγορία των εφήβων, ο Εμίλιο Μαλάνο με εξαιρετική εμφάνιση ( 4 νίκες στις pools και υπέροχα παιχνίδια στα νοκ αουτ) και απόδοση που χαροποίησε τον προπονητή του συλλόγου Στάθη Γεροσίδερη @gerosideris κατάφερε να μπει στην 16αδα και τελικά να καταταγεί 13ος ανάμεσα σε 49 αθλητές.

Στην κατηγορία των Νεανίδων, η αθλήτριά μας Κατερίνα Προβατά με καταπληκτική εμφάνιση (5 νίκες στις pools και μαχητικά νοκ αουτ), μπήκε στην 16αδα και κατετάγη 12η ανάμεσα σε 49 αθλήτριες από όλους τους συλλόγους ξιφασκίας της χώρας.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές μας που μας έκαναν την τιμή να μας εκπροσωπήσουν και τους γονείς του συλλόγου μας πάντα για την πολύτιμη αρωγή τους.

Ο Στάθης Γεροσίδερης @gerosideris με την αποφασιστικότητα και την υπερδραστήρια διάθεσή του διδάσκει στα παιδιά μας μαθήματα ζωής, ευπρέπειας και σεβασμού εντός και εκτός αγώνων . Είμαστε ευγνώμονες.

 

ΦΩΤΟ@ΚΑΣ Ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια