Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετική παρουσία της Ελ. Καββαδά στο κύπελλο γυναικών

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
28 Nov 2023 / 12:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η προσπάθεια για άνοδο και κυρίως για προσέλκυση της νεολαίας στο Ολυμπιακό άθλημα της ξιφασκίας συνεχίζεται στην Κέρκυρα από τον Δαμοκλή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια για άνοδο και κυρίως για προσέλκυση της νεολαίας στο Ολυμπιακό άθλημα της ξιφασκίας συνεχίζεται στην Κέρκυρα από τον Δαμοκλή. Ένα σύλλογο που έχοντας στο τιμόνι της προπονητικής τον εξαιρετικό Στάθη Γεροσιδέρη, έχει ανέβη πολύ αγωνιστικά και αυτό αποτυπώνεται και από τις συμμετοχές των παιδιών στα διάφορα πρωταθλήματα, αλλά και τις πολύ καλές θέσεις που καταλαμβάνουν.

Η παρουσία στο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών είναι δύσκολη αφού δεν υπάρχουν ηλικιακά άτομα να αγωνιστούν (είναι μικρότερης ηλικίας) παρ΄ όλα αυτά είχαμε μια 17χρονη την Ελεονώρα Καββαδά που πήρε μέρος και για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο σπουδαία είναι, με τον Σύλλογο να ενημερώνει γι αυτό.

 

Το δελτίο τύπου

 

 Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Μοναδική εκπρόσωπος του ΔΑΜΟΚΛΗ, στην απαιτητική αυτή κατηγορία, η Ελεονώρα Καββάδα (17 ετών) πολύ μικρότερη από την κατηγορία στην οποία ανήκει.

Η αθλήτρια του ΔΑΜΟΚΛΗ με εξαιρετική εμφάνιση, (4 νίκες στις pools, ηττήθηκε στο tableau 16, πριν την είσοδο στην οκτάδα), πιστοποιώντας την σταθερή αξία της και κατέκτησε την 11η θέση ανάμεσα σε 40 αθλήτριες .

Η Ελεονώρα πραγματοποιώντας την πρώτη εμφάνιση σε διοργάνωση φέτος και παρ ´ όλη την γεμάτη υποχρεώσεις χρονιά που διανύει (Γ΄ Λυκείου), μας συγκίνησε για μια ακόμα φορά με την συγκρότηση και την άρτια εμφάνισή της.

Συγχαρητήρια στην Ελεονώρα και τον σπουδαίο Στάθη Γεροσίδερη για τις υπέροχα συγκινητικές στιγμές που μας χαρίζουν.

 

Η Ελεονώρα Καββαδά με τον προπονητή της Στ. Γεροσιδέρη ΦΩΤΟ@ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια