Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόβουν τις πίτες τους ο Γ.Σ. Κέρκυρας και ο Σ.Π.Π.Κ.

Κοπή πίτας
05 Φεβρουαρίου 2020 / 17:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι η εποχή που οι πίτες έχουν την τιμητική τους από σωματεία και συλλόγους που βρίσκουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν,

να ανταλλάξουν ευχές και να υπάρχει και ενημέρωση είτε για τα πεπραγμένα, είτε για τον σχεδιασμό της χρονιάς.
Οι προσκλήσεις πολλές αυτό τον καιρό. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας που ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2018 από τους επί πολλές δεκαετίες προπονητές του ΚΓΣ, Νίκο Μόσχο και Κώστα Γκασιάλη, έχει προγραμματίσει αυτή την Κυριακή να κόψει την πίτα του. Ένας σύλλογος που με πολύ μικρό χρόνο ζωής έχει δείξει δείγματα σπουδαίας δουλειάς.
Η πρόσκληση του Γ.Σ. Κέρκυρας: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας 2018 σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και της Βράβευσης των Αθλητών/τριων στίβου που διακρίθηκαν το 2019, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο «Φαληράκι».
Οι προπονητές ποδοσφαίρου Κέρκυρας έχουν αντίστοιχη εκδήλωση την επόμενη μέρα μετά και η εκδήλωση κοπής της πίτας τους θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο.
Η πρόσκληση του Σ.Π.Π.Κ.: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του,  τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια