Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Sandy

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
14 Φεβρουαρίου 2022 / 12:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησαν την Κυριακή, 13 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι του Sandy σε ημιυπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου.

Η Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου, Ελένη Μυρίλλα, μιλώντας στους εργαζόμενους, τόνισε την ανάγκη για συσπείρωση των εργαζομένων με τα σωματεία τους και το Εργατικό Κέντρο ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η επίθεση της εργοδοσίας στα δικαιώματα και να δημιουργήθουν οι προϋποθέσεις για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με διεύρυνση των δικαιωμάτων και των εισοδημάτων.

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του κλάδικου συνδικάτου και του Εργατικού Κέντρου, Σ. Πελάης, ο οποίος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμβάλλουν ο καθένας με τις δυνάμεις του για την επιτυχία του μεγάλου συλλαλητηρίου στις 26 Φλεβάρη, 11 το πρωί, στη πρώην Νομαρχία, για την εξασφάλιση ικανοποιητικού εισοδήματος και τη διεκδίκηση μέτρων προστασιας των λαϊκών στρωμάτων από την ακρίβεια και τις συνέπειες της πανδημιας και κατέληξε λέγοντας

 «...στις 26 έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε παράταση του επιδόματος ανεργίας και να στείλουμε μήνυμα στην εργοδοσία ενόψει της νέας σεζόν ότι δεν μπορεί να παιζει με τον κοπο και τα δικαιώματα μας, ότι είμαστε ισχυροί και αποφασισμένοι να απαιτήσουμε ότι μας ανήκει...»