Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιόνιος ανανέωσε με Τσιτσέ, πήρε Στεμπάρη και Κατσαρό

Ιόνιος
21 Αυγούστου 2023 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιόνιος φέτος θα εκπροσωπήσει το Κερκυραϊκό μπάσκετ στην National League 2 και οι άνθρωποι της διοίκησης, μαζί με τον προπονητή Π. Κοντογιάννη ενισχύουν το ρόστερ ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση/πρόκληση της κατηγορίας στην οποία για πρώτη φορά θα παίξει ο Ιόνιος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος φέτος θα εκπροσωπήσει το Κερκυραϊκό μπάσκετ στην National League 2 και οι άνθρωποι της διοίκησης, μαζί με τον προπονητή Π. Κοντογιάννη ενισχύουν το ρόστερ ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση/πρόκληση της κατηγορίας στην οποία για πρώτη φορά θα παίξει ο Ιόνιος.

Στην προσπάθεια αυτή αυτές τις μέρες, αφού ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον περσινό «Βενιαμίν» της ομάδας Άγγελο Τσιτσέ (20 ετών, 1,98μ. ύψος), προχώρησε στην απόκτηση δυο νεαρών αθλητών από ομάδες του νησιού.

Από τον Φαίακα πήρε τον 19χρονο Πέτρο Στεμπάρη…

 

Η ανακοίνωση για Στεμπάρη

 

Η διοίκηση του Ιονίου προχωράει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρόνια που μας βρίσκει στην National League 2. Απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κερκυραϊκού μπάσκετ, τον Πέτρο Στεμπάρη (19, 2.02) από την Κ.Ε Φαίακας Κέρκυρας. Ο Πέτρος προέρχεται από τις ακαδημίες του Φαίακα και αγωνίστηκε με την φανέλα του τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε όλα τα πρωταθλήματα παίδων - εφήβων. Αναδείχθηκε μαζί του, πρωταθλητής εφήβων ΕΣΚΑΒΔΕ το 2022.

Η διοίκηση του Ιονίου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Κ.Ε ΦΑΙΑΚΑΣ για την συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μετακίνησης.Ευχόμαστε στον Πέτρο μια πετυχημένη και παραγωγική σεζόν.

 

Πήρε ακόμη από τον Άρη Θ. που είχε δοθεί από τον Ναυσίθοο, τον 17χρονο Ν. Κατσαρό.

 

Η ανακοίνωση για Κατσαρό

 

«Η διοίκηση του Ιονίου προχωράει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρόνια που μας βρίσκει στην National League 2. «Επαναπατρίζει» στην Κέρκυρα ένα αυθεντικό ταλέντο του Κερκυραϊκού μπάσκετ, τον Νικόλα Κατσαρό (17, 1.85) που αγωνιζόταν την προηγούμενη χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Νικόλας προέρχεται από τις ακαδημίες του Ναυσίθοου και αγωνίστηκε με την φανέλα του τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε όλα τα πρωταθλήματα παίδων – εφήβων. Αναδείχθηκε μαζί του, δευτεραθλητής παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ το 2022, ενώ ήταν μέλος στα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων παίδων. Την προηγούμενη σεζόν ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση του Ιονίου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ναυσίθοου για την συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Ευχόμαστε στον Νικόλα μια πετυχημένη και παραγωγική σεζόν».

 

ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια