Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της… η Κωνσταντίνα

Κωνσταντίνα Ρωμαίου
27 Δεκεμβρίου 2016 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η χαρακτηριστική φράση «Home sweet home» με την οποία εκφράστηκε η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες, δείχνει την ψυχολογία της και την ευτυχία της να είναι στην Κέρκυρα για τις Άγιες αυτές μέρες.

Η 2η Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2016 στο άλμα τριπλούν, η οποία από τον περασμένη Αύγουστο με υποτροφία φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας στην Αμερική, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί για να περάσει με τους δικούς της ανθρώπους τις γιορτές και εκτός από την φυσική της οικογένεια, ο Κερκυραϊκός και οι άνθρωποί του είναι η δεύτερη οικογένεια, την οποία έχει επιλέξει και από 12 ετών ανήκει, μεγάλωσε, γιγαντώθηκε, βοηθήθηκε να πετύχει τόσα πολλά στη ζωή της μέσω του αθλητισμού και σήμερα ένα μέρος αυτής της επιτυχίας γεύεται αφού της έχει δώσει το εισιτήριο της φοίτησης σε ένα από τα σπουδαία Πανεπιστήμια της Αμερικής.

Βέβαια η Κωνσταντίνα κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει όλα αυτά και δεν είναι τυχαίο ότι βρέθηκε στο Γυμναστήριο, μαζί με τον προπονητή των επιτυχιών τον Παύλο Σκορδίλη που την ανέδειξε και φυσικά την παλιά της  παρέα. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες  πολλές, όπως και το τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας για την Κωνσταντίνα που πλέον προπονείται και προετοιμάζεται στις ΗΠΑ, τόσο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το Πανεπιστήμιο, όσο και για αυτές που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα, αλλά και τον Κερκυραϊκό, εφ΄ όσον  οι ημερομηνίες βολέψουν τις υποχρεώσεις της στην Αμερική. 

Όπως και να έχει η επιστροφή της έστω και για λίγο στο νησί, η υποδοχή και η αγάπη προπονητή και συναθλητών-τριων της, είναι μα τονωτική και ψυχολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην «ξενιτιά».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια