Τετάρτη 03.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μισό βήμα πιο μπροστά ο Σπύρος Κολυτάς

Διαιτησία
29 Nov 2017 / 18:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επί πολλά χρόνια ο Τάσος Κάκος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο καλύτερος που είχε ποτέ η Κέρκυρα,

αλλά φεύγοντας «πήρε» τη θέση του ο Πουλημάς, όχι όμως για πολύ.
Έτσι μπορεί φέτος η κερκυραϊκή διαιτησία να «υποβιβάστηκε» αφού τυπικά δεν έχει διαιτητή στη Σούπερ Λίγκ, λείπει από τους πίνακες ο Νίκος Πουλημάς, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν οι εξαιρέσεις που δείχνουν ότι έχουμε και κάποιους άξιους διαιτητές έστω και αν είναι μόλις δύο. Πέραν του Πουλημά που έχει οριστεί και σε αγώνα κυπέλλου με ομάδα της Σούπερ Λίγκας, υπάρχει και η άνοδος του Σπύρου Κολυτά ο οποίος είναι στη Β΄ εθνική, ένας διαιτητής που αξίζει και έχει μέλλον αν του δοθούν ευκαιρίες.
Έκανε πριν δυο εβδομάδες ντεμπούτο στη Β΄ Εθνική, ενώ ορίστηκε για την Πέμπτη 30/11 σαν 4ος  σε ματς με ομάδα της Σούπερ Λίγκ, κάτι πολύ ενθαρρυντικό. Συγκεκριμένα  η ΕΠΟ τον όρισε στο ματς ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος. Αυτό πέραν των συγκεκριμένων πραγμάτων που έχει να κάνει ως 4ος  πρακτικά σημαίνει ότι, αν ο ορισθείς διαιτητής για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να παίξει ο Κερκυραίος ρέφερι θα πάρει τη θέση του. Είναι αυτός ο ορισμός μισό βήμα μπροστά για τον Σπύρο Κολυτά που το αξίζει, όπως αξίζει στο άμεσο μέλλον με τις αξιολογήσεις ο Νίκος Πουλημάς να επιστρέψει στη λίστα της Σούπερ Λίγκας.