Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στους Κερκυραίους διαιτητές από Αναγέννηση Άρτας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
18 Μαΐου 2023 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κερκυραϊκή διαιτησία πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια, οι λόγοι είναι πολλοί και τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κερκυραϊκή διαιτησία πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια, οι λόγοι είναι πολλοί και τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Γίνεται προσπάθεια με τη νέα τάξη πραγμάτων (οι διαιτητές γύρισαν στον Σύνδεσμό τους και εκεί γίνονται και τα μαθήματα), ώστε να βελτιωθεί και να δούμε στο εγγύς μέλλον καλύτερες διαιτησίες και περισσότερες αξιολογήσεις. Για τη σεζόν που τελειώνει ο μόνος διαιτητής αξιολογημένος στην Γ΄ Εθνική είναι ο Στέλιος Μαργαρίτης, ενώ υπάρχουν και μεταξύ των βοηθών η Στεφανία Σατκλίφ και ο Γ. Μιχαλάς. Τα τρία αυτά παιδιά ορίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο Μεσολόγγι στον αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αναγέννηση Άρτας, με τους φιλοξενούμενους να είναι νικητές με 0-3.
Εμείς θα σταθούμε σε μια επιστολή που έστειλε η ομάδα της Αναγέννησης προς την ΕΠΣΚ, με την οποία συγχαίρει την Κερκυραϊκή διαιτησία και νομίζουμε ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν το δρόμο, της επιστροφής και της καταξίωσης όλων των Κερκυραίων διαιτητών, καθώς και του Συνδέσμου, αλλά και της ΕΠΣΚ που έκανε πράξη την προεκλογική της υπόσχεση για να ανοίξει ο Σύνδεσμος και να παίξει το σημαντικότερο ρόλο στην εκπαίδευση τους.
 
Η επιστολή της Αναγέννησης Άρτας
 
Προς ΕΠΣ Κέρκυρας
Επιτροπή Διαιτησίας
Το Δ.Σ της Αναγέννησης Άρτας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την άριστη διαιτησία στον αγώνα προβιβασμού για την Γ Εθνική Κατηγορία μεταξύ της ομάδας του Μεσολογγίου και της ομάδας μας και συγκεκριμένα για τον διαιτητή του αγώνα κ. Μαργαρίτη και τους βοηθούς Μιχαλά και Σατκλίφ τριών νέων σε ηλικία διαιτητών του Συν. Διαιτητών Κέρκυρας.
 Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει ανάγκη από καινούρια πρόσωπα, με ευπρέπεια και τη λογική ότι μπαίνουν κάτω από το παιχνίδι και όχι πάνω από αυτό, καθώς μόνο οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Η Αναγέννηση Άρτας ανελλιπώς έχει την ταυτότητα ομάδας και την εμπειρία και κυρίως το ήθος ώστε να ξέρει να κερδίζει αλλά και να χάνει γιατί οι αγώνες παίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι γεγονός ότι τέτοιες διαιτησίες αφήνουν το αποτύπωμα τους και είναι οδηγός για την πρόοδο τού ποδοσφαίρου.
Παρακαλούμε διαβιβάστε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους εν λόγω διαιτητές του αγώνα Α Ε Μεσολογγίου -- Αναγέννηση Άρτας.
Με τιμή Για Το Δ. Σ
Ο πρόεδρος. Ο Γραμματέας 
Βλαχας Ευαν. Παπαχρηστάκης Αλκ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια