Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιππότες: Πιάστε θέση… ξεκινάμε

Καλαθοσφαίριση
27 Ιουνίου 2017 / 19:20
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δικαίωση των Ιπποτών στο ΑΣΕΑΔ έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας η οποία βέβαια πρέπει να κοιτάξει πλέον την επόμενη μέρα στη Γ΄ Εθνική.

Η ένωση με τον Φαίακα και η κάθοδος στο πρωτάθλημα σαν Φαίακας Κέρκυρα b.c. είναι ένα δεδομένο που δεν αλλάζει, άλλωστε έχουν αποφασίσει οι Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων γι αυτό.
Έχουν κλείσει αρκετοί από τους παίκτες του περσινού ρόστερ, συζητήσεις γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ο Αντώνης Δούκας, βοηθός προπονητή στον Ηρακλή του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας.
Για όλα αυτά θα αναφερθούμε αύριο, σήμερα δημοσιεύουμε την ανακοίνωση των Ιπποτών μετά την δικαίωση, που αναφέρει: «Αγαπητοί Κερκυραίοι φίλαθλοι θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως μετά τη τελεσίδικη απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. νοιώθουμε δυο φορές πιο ΔΥΝΑΤΟΙ από πριν.
Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι «Οι σπουδαίοι οργανισμοί επιλέγουνε τις αρχές πάνω από τα πρόσωπα. Εάν εγκαταλείψεις τις αρχές σου, αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσεις». Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Γ' Εθνική ενωμένοι, χαρούμενοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με περισσότερες εμπειρίες, για να συνεχίσουμε το όραμα μας που είναι και το όραμα όλων των Κερκυραίων φιλάθλων, την καθιέρωσή μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ που τόσο πολύ το αξίζει η Κέρκυρα μας! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αμέριστη στήριξή σας όλον αυτό τον καιρό!»
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια