Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Ιππότες στα Γιάννενα κόντρα στην IBC

Ιππότες
31 Μαρτίου 2017 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική ευθεία για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική βρίσκεται η ομάδα των Ιπποτών, αφού την Κυριακή 2/4 ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ, μέσω των οποίων θα οδηγηθεί στην Γ Εθνική. Η όμάδα του νησιού μας που πρόσφατα ενώθηκε με την ΚΕ Φαίακας και επίσημα, έχει αντιμετωπίσει δυο φορές φέτος την Σ.Κ. Ιωάννινα (ΙBC) και την έχει κερδίσει.

Ο αγώνας στα Γιάννενα θα ξεκινήσει στις 15:45, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου Σάββατο 1/4  θα παίξουν στις 18:00 ΓΕ Αγρινίου - ΑΟ Βόνιτσας. 
Αλλά και ο Ιόνιος μπαίνει στη διαδικασία των μπαράζ, τερμάτισε 2ος στον όμιλό του στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ και θα παλέψει για άνοδο, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του την Κυριακή εδώ στο ΕΑΚΚ στις 13:30 αντιμετωπίζοντας την Β ομάδα της Δόξας Λευκάδας, ενώ στο άλλο ματς θα παίξουν Προοδευτική Αγρινίου - ΒΑΟ Άρτας.
Να σημειώσουμε ότι στα μπαράζ μετέχουν οι δυο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα από τους δυο ομίλους, από την Α΄ ο νικητής του μίνι πρωταθλήματος (μπαράζ) ανεβαίνει στην Γ  Εθνική, ενώ από την Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ ο νικητής των μπαράζ στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ.     
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια