Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποχαιρετά τον Κώστα Δαλιέτο η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας του Δήμου Κεντρ. Κέρκυρας

Κώστας Δαλιέτος
21 Φεβρουαρίου 2024 / 14:51

«Πάντα ανιδιοτελής, πάντα γελαστός, πάντα πρόθυμος προς όλους, θα μείνει αιώνια ζωντανός στις καρδιές μας ως το φωτεινό παράδειγμα του ανθρώπου της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας αποχαιρετά με ανείπωτη θλίψη ένα εξαίρετο μέλος της, το φίλο και συνάδελφο εκπαιδευτικό Κώστα Δαλιέτο.

Ο Κώστας διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος ου Δ.Σ. και Οικονομικός Διαχειριστής της Σχολικής Επιτροπής έχοντας  την αμέριστη εμπιστοσύνη των διατελεσάντων δημοτικών αρχών. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ακούραστος εργάτης, πρόθυμος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, ακόμη και πάνω απ΄ αυτές, όποιον διευθυντή και διευθύντρια ή προϊσταμένη νηπιαγωγείου του ζητούσε τη βοήθειά του, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Υπερέβαλε εαυτόν εις βάρος πολλές φορές της προσωπικής του ζωής αλλά και της υγείας του.

Πάντα ανιδιοτελής, πάντα γελαστός, πάντα πρόθυμος προς όλους, θα μείνει αιώνια ζωντανός στις καρδιές μας ως το φωτεινό παράδειγμα του ανθρώπου της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κερκυραϊκής γης που θα τον σκεπάσει.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας  & Δ.Ν.