Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Γ.Καρύδη για την απώλεια της Νόνη Μάστορα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
04 Αυγούστου 2023 / 10:56

Τα ζητήματα των οποίων είχε την ευθύνη διαχείρισης τα αντιμετώπιζε με εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και ανθρωπιά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μας γεμίζει οδύνη η απώλεια της Νόνης Μάστορα.

Με την συντρόφισσα, φίλη και συνεργάτιδα είχαμε την τύχη να δώσουμε κοινές μάχες  για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα βασικών αγαθών όπως το νερό, οι κοινόχρηστοι χώροι, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της  ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, συμμετέχοντας στη διοίκηση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας την ιδιαίτερα δύσκολη  για τη χώρα, την Κέρκυρα και τα Διαπόντια νησιά περίοδο 2014-2019.

Η Νόνη έδωσε σκληρές μάχες για την προσβασιμότητα με ασφάλεια στα Διαπόντια Νησιά και τη  μεταφορά επειγόντων περιστατικών για ιατρική φροντίδα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Τα ζητήματα των οποίων είχε την ευθύνη διαχείρισης τα αντιμετώπιζε με εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και ανθρωπιά.   

Η κοινωνική της προσφορά καταγράφηκε έντονα ασκώντας συχνή εθελοντική δραστηριότητα ως μέλος του Ερυθρού Σταυρού,  ταυτόχρονα δε συμμετείχε σε συλλογικότητες που αγωνίζονταν για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη.

Στη μνήμη όλων μας θα μείνουν χαραγμένα τα χαρακτηριστικά της όπως το χαμόγελο, η ευγένεια, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα των θέσεών της.  

Δυστυχώς έφυγε νωρίς.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, κυρίως στην πολυαγαπημένη της κόρη  και όλους τους οικείους της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κερκυραϊκής γης που θα την σκεπάσει.

Κέρκυρα 4 Αυγούστου 2023

                                                                

Γιώργος Καρύδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής  Παράταξης

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ