Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα Υδραίου για τις Πανελλήνιες

Πανελλήνιες εξετάσεις
27 Ιουλίου 2023 / 16:30

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων). "Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλες  τις μαθήτριες και  τους μαθητές, που πετύχατε την εισαγωγή σας,  στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Ανταποκριθήκατε  με επιτυχία  σε μια  δύσκολη δοκιμασία. Επικεντρωθήκατε  στο σκοπό  σας  και ολοκληρώσατε με επιτυχία τον αγώνας σας. Η προσπάθειά σας  είναι  αξιέπαινη.

Συγχαρητήρια επίσης οφείλουμε να αποδώσουμε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, οι οποίοι στήριξαν με πίστη και επιμονή τη δική σας δημιουργική προσπάθεια.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή .Τα όνειρα μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει θέληση και επιμονή.  Καμία άτυχη στιγμή δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα νέα παιδιά και στους πρωτοετείς φοιτητές μας ειδικότερα. Τώρα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, στη διάρκεια του οποίου, καλείστε να  αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη, να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά."