Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένωση Γονέων Κηδεμόνων: «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι»

Ένωση Γονέων Κηδεμόνων
15 Ιουνίου 2023 / 12:06

«Καλούμε τους συλλόγους γονέων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης των εργατικών σωματείων και φορέων, σήμερα Πέμπτη και ώρα 8μμ στον πεζόδρομο του Εργατικού Κέντρου»

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κεντρ. Κέρκυρας). Από χθες έχουμε παγώσει με το πολύνεκρο ναυάγιο των προσφύγων ανοιχτά της Πύλου.

Άλλο ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα από τα πολλά που συντελούνται εδώ και χρόνια στη Μεσόγειο θάλασσα, με εκατοντάδες θύματα δυστυχισμένων ανθρώπων, ανάμεσα τους μητέρων με μικρά παιδιά!

Ως γονείς εκφράζουμε την οργή και τον αποτροπιασμό μας και συγχρόνως θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους κυνηγημένους ανθρώπους που οι πόλεμοι των ισχυρών για τα κέρδη μιας χούφτας «ανθρώπων» δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Μιλούν για «λαθραίους» μετανάστες και πρόσφυγες, αγνοώντας σκόπιμα τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές αιτίες που δημιουργούν τα κύματα προσφυγιάς. Στήνουν φράχτες στον Έβρο και βάζουν εμπόδια στους πρόσφυγες και ανοίγουν έτσι το δρόμο στους σύγχρονους δουλέμπορους διακινητές.

Καλούμε τους συλλόγους γονέων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης των εργατικών σωματείων και φορέων, σήμερα Πέμπτη και ώρα 8μμ στον πεζόδρομο του Εργατικού Κέντρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κέρκυρα, 15/6/2023

Το ΔΣ της Ένωσης

Photo:newmoney.gr