Χωρίς νερό οι Κυνοπιάστες και οι γύρω περιοχές λόγω σοβαρής βλάβης
Σε εξέλιξη οι εργασίες της ΔΕΥΑΚ – Πότε αναμένεται η αποκατάσταση της υδροδότησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι κάτοικοι στους Κυνοπιάστες καθώς και στις γύρω περιοχές —από την Εθνική Αχιλλείου (Ποντή) έως και τη διασταύρωση στα Πικουλάτικα— βρίσκονται αντιμέτωποι με εκτεταμένη διακοπή νερού, εξαιτίας σοβαρής βλάβης που σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό του δικτύου.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κυνοπιαστών, Δημήτρη Σουρβίνο, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ βρίσκονται στο σημείο από την πρώτη στιγμή και εργάζονται εντατικά για την επιδιόρθωση του αγωγού.
Περιοχές που επηρεάζονται: Κυνοπιάστες, Εθνική Αχιλλείου (Ποντή) έως διασταύρωση Πικουλάτικα.
Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το απόγευμα, οπότε και θα ξεκινήσει η σταδιακή επαναφορά της πίεσης στο δίκτυο.
Συνιστάται στους κατοίκους να δείξουν υπομονή και να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση μόλις επανέλθει το νερό, μέχρι να ομαλοποιηθεί πλήρως η ροή σε όλο το δίκτυο.
ΦΩΤΟ@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.


