Τετάρτη 19.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
28 Απριλίου 2024 / 14:39
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα όργανα που προέκυψαν μετά τις εκλογές του Σωματείου μας, χαιρετίζουν τους εκατοντάδες εργαζόμενους του νησιού μας, που συμμετείχαν σε αυτές"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νέο ΔΣ του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων πήρε μορφή την Παρασκευή 26/04. Θα αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Κανταρέλης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος: Αρμενιάκος Μάριος Πασχάλης

Γεν. Γραμματέας: Μπόντη Ελισάβετ (Λίζα)

Ταμίας: Χονδρογιάννη Σοφία

Μέλος: Μεταλληνού Ανδρομάχη (Μάχη)

Μέλος: Ζώτος Νικόλαος

Μέλος: Δαλαβούρας Κωνσταντίνος

Για τα υπόλοιπα όργανα Διοίκησης:

Εξελεγκτική Επιτροπή

Κοσκινά Θεοδώρα

Κασταμονίτη Αριάδνη

Βερονίκη Μαρία

Αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Κανταρέλης Σπυρίδων

Αρμενιάκος Μάριος-Πασχάλης

Μπόντη Ελισάβετ (Λίζα)

Τσέκας Φώτης

Μουστρούφας Ευάγγελος

Zώτος Νικόλαος

Λουκά Αναστασία

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Αρμενιάκος Μάριος-Πασχάλης

Κανταρέλης Σπυρίδων

Ζώτος Νικόλαος

Μουστρούφας Ευάγγελος

Σχετικά με τις εκλογές το Σωματείο δημοσιοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωσε:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα όργανα Διοίκησης του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, που προέκυψαν μετά τις εκλογές του Σωματείου μας, χαιρετίζουν τους εκατοντάδες εργαζόμενους του νησιού μας, που συμμετείχαν σε αυτές. Το Σωματείο μας βγαίνει ενισχυμένο μέσα από αυτήν τη διαδικασία αυξάνοντας τους αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Η ενίσχυση αυτή του Σωματείου μας και των ταξικών δυνάμεων, που εκφράστηκε και εκλογικά, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλου του προηγούμενου διαστήματος, για κάθε πρόβλημα, κάθε πτυχή της ζωής που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των χώρων ευθύνης του Σωματείου μας. Δείχνει ότι παρά τις δυσκολίες, οι εργαζόμενοι του νησιού μας δε σκύβουν το κεφάλι και οργανώνονται απέναντι στην εκμετάλλευση που υφίστανται. Αποτελεί ουσιαστικά ενίσχυση της δύναμης του κάθε συναδέλφου στον αγώνα, για να προστατέψει τα σύγχρονα δικαιώματά του, τη ζωή τη δική του και των παιδιών του!

Μπροστά στη νέα επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, το κράτος την κυβέρνηση και τα κόμματά τους, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ η απάντησή μας είναι η οργάνωση και ο αγώνας για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας. Το Σωματείο μας ήταν, είναι και θα είναι μπροστά σε αυτόν τον αγώνα, αποκούμπι για τον κάθε συνάδελφο. 

Το σύνθημα που ξεπήδησε μέσα από τους αγώνες μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» εκφράζει τους αγώνες του όλων των εργαζομένων, όλου του λαού μας και δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια! Με το σύνθημα αυτό προετοιμάζουμε τη μεγάλη ΑΠΕΡΓΙΑ της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1 Μάη με συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Παράλληλα, καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό του νησιού μας να συμμετάσχει μαζικά στην εκδήλωση τιμής και μνήμης, για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απρίλη στις 18:30 στους Κουραμάδες, καθώς και στην προβολή της ταινίας «το τελευταίο σημείωμα» την Τρίτη 30 Απρίλη στις 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.» 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.