Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σειρά συσκέψεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
18 Απριλίου 2024 / 10:15
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συσκέψεις έχουν ως σκοπό το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σειρά συσκέψεων πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κέρκυρας για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων στην αντιπυρική περίοδο.

Στην πρώτη σύσκεψη, την Τετάρτη 17/04, παρευρέθηκε ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Νομού Κέρκυρας Ν. Κόλλας, η Δασάρχης κ. Κρητικού μαζί με την προϊσταμένη τμηματάρχη της Δασικής Υπηρεσίας κα Παπαϊωάννου, ο Διευθυντής της ΔΕΔΗΕ Κέρκυρας κ. Σοφιανός και Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Την σύσκεψη συντόνισε ο Διοικητής Ιονίων Νήσων Αρχιπύραρχος κ. Καρατζάς.

Στη δεύτερη, Πέμπτη 18/04, θα παρευρεθούν οι εθελοντικές ομάδες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ στην τελευταία σύσκεψη, την Παρασκευή 19/04 στην Νομαρχία, έχουν κληθεί ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι/ Αντιδήμαρχοι, η ΕΛΑΣ, το Λιμενικό Σώμα και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

ΦΩΤΟ@ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟ, Η φωτογραφία από παλαιότερη σύσκεψη που έγινε το Μάρτιο του 2024

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.