Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος

ΠΕΔΙΝ
15 Φεβρουαρίου 2024 / 19:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΙΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ) αναδείχθηκε απόψε μέσα από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στην Κέρκυρα

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιώργος Στασινόπουλος, Δήμαρχος Ζακύνθου και Αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Παρίσης, πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς και νυν δημοτικός σύμβουλος, στην Προεδρία της ΠΕΔΙΝ επί δύο συνεχόμενες θητείες.

Γραμματέας αναδείχθηκε ο Χρήστος Σκούρτης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας 

Απο τα 21 μέλη παρόντα ήταν τα 20, εκτός του δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Βασίλη Χειμαριώτη.

21 μελές το ΔΣ

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ της ΠΕΔΙΝ είναι 21 μελες και σε αυτό συμμετέχουν αυτοδίκαια οι 11 Δήμαρχοι των Ιονίων Νήσων και οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι που προέψυψαν από τις σημερινές αρχαιρεσίες.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διαρκεί όλη τη δημοτική περίοδο και λήγει με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.