Στο κενό οι έρευνες για την 87χρονη που εξαφανίστηκε
Η επιχείρηση εντοπισμού της συνεχίζεται για τρίτη ημέρα
ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγνοούμενη εξακολουθεί και παραμένει η 87χρονη από τους Κουσπάδες, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης (13/12). Η επιχείρηση εντοπισμού της συνεχίζεται για τρίτη ημέρα από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την ΚΟΕΔ της 5ης ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο, καθώς και την εθελοντική ομάδα ΕΜΕΔ Κέρκυρας.
Οι έρευνες πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Κουσπάδων. Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη πάσχει από άνοια και για το λόγο αυτό άμεση ήταν η κινητοποίηση της οικογένειάς της που δήλωσε από την πρώτη στιγμή, την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ
Η Μαρία Μπαζδριγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος αρχικά σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και εν συνεχεία στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» υπηρετώντας το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ είχε τον συντονισμό ύλης σε έκτακτες ένθετες εκδόσεις για την εκπαίδευση. Τα έτη 2016 – 2017 υπήρξε διδάσκουσα στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ από το 2007. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ είναι έγγαμη με δυο παιδιά.

