Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες συναντήσεις Πουλημένου με υπηρεσίες και εργαζόμενους

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ
29 Nov 2023 / 20:07

"Αυτή τη φορά η ενημέρωση έγινε στο Μαράσλειο, από την Αντιδήμαρχο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Ανάπτυξης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Παναγιώτα Τζάννε, τον ειδικό σύμβουλο της Δημάρχου Βίκτωρα Δημουλή και τον Διευθυντή προγραμματισμού Βαγγέλη Πίτσα"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤΕΦ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ). Με ενημέρωση για την πορεία των ψηφιακών προγραμμάτων και δράσεων που έχει υποβάλει, χρηματοδοτήθηκαν και υλοποιεί ο Δήμος, συνεχίστηκαν την Τρίτη 28.11.2023, οι συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Στέφανου Πουλημένου και συνεργατών του, με εκπροσώπους της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Αυτή τη φορά η ενημέρωση έγινε στο Μαράσλειο, από την Αντιδήμαρχο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Ανάπτυξης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Παναγιώτα Τζάννε, τον ειδικό σύμβουλο της Δημάρχου Βίκτωρα Δημουλή και τον Διευθυντή προγραμματισμού Βαγγέλη Πίτσα, πάνω σε κεντρικές εφαρμογές όπως:

  • η πλατφόρμα NOVOVILLE,
  • το Recycle Corfu,
  • οι ιστότοποι corfu.gr και visit.corfu.gr,
  • το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ),
  • η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ),
  • το Free Wi-fi for EU και άλλα.

Στην ενημερωτική συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Βραδής αλλά και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Παντελής Γιαννούλης και Θωμάς Βλάσσης

Και στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύει η δημοτική υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, στις Εργατικές Κατοικίες στις Κουλίνες, επισκέφτηκε την Τετάρτη 29.11, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Στέφανος, συνοδευόμενος από τους νεοεκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους Μάκη Ανυφαντή, Παντελή Γιαννούλη και Τάκη Θεοτόκη αλλά και τον συνεργάτη του Κώστα Τσιριγγάκη.

Εκεί, το κλιμάκιο της νέας Δημοτικής Αρχής ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Χάρη Γιώτη, τον Διευθυντή Επιχειρησιακού Έργου Σπύρο Κορωνάκη, τον προϊστάμενο της Π.Α. Γιάννης Βασιλάκη και τον ειδικό σύμβουλο της απερχόμενης Δημάρχου Ανδρέας Χατζηανδρέου, για:

  • Το έργο της έργο της Υπηρεσίας τόσο στο επίπεδο πρόληψης, όσο και στο επίπεδο αντιμετώπισης ζημιών από φυσικές καταστροφές,
  • Το προσωπικό που υπηρετεί εκεί με διάφορες συμβάσεις εργασίας
  • Τα μέσα που έχει στη διάθεσή της η υπηρεσία και
  • Τις ανάγκες που καταγράφονται στην εκτέλεση των καθηκόντων της

Με αντιπροσωπεία συμβασιούχων εργαζομένων στο Δήμο

Την Τετάρτη το μεσημέρι ο Δήμαρχος συναντήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, μετά από αίτημά τους, με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Δήμο με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (για τον Covid) και συζήτησε μαζί τους ζητήματα που σχετίζονται με το εργασιακό τους καθεστώς και την προοπτική διατήρησης της εργασίας τους για την οποία έχουν καταθέσει αγωγή.

Στη συνάντηση που δόθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί και η θέση της Δημοτικής Αρχής στο θέμα που τους απασχολεί, ήταν επίσης παρόντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Σκούρτης, Σπύρος Νεράντζης και Τάκης Θεοτόκης, αλλά ο συνεργάτης του Δημάρχου Κώστας Τσιριγγάκης.

ΦΩΤΟ@ΣΤ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ