Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά σύγχρονης μονάδας Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
16 Οκτωβρίου 2023 / 09:22

Ο προηγούμενος διοικητής Λεωνίδας Ρουμπάτης ανακοίνωσε ότι υλοποιήθηκε η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει επί θητείας του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας η ολοκαίνουργια Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας που κατασκευάστηκε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μέσα θα υπάρχουν σταθερά κρεβάτια για αιμοδότες, τηλεοράσεις, αιρ-κοντίσιον, γραφείο για γιατρους και νοσηλευτές. Υπάρχει εξοπλισμός για ΑΜΕΑ και μηχανισμός σταθεροποίησης τους αυτοκινήτου κατά την διάρκεια των αιμοληψιών.

Ο προηγούμενος Διοικητής του ΓΝΚ Λεωνίδας Ρουμπάτης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγχρόνως υπερήφανος που κατάφερα αυτήν την ιδέα να την κάνω πράξη. Φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσα να κάνω χωρίς την συμβολή της αξιόλογης δωρήτριας κυρίας Αγάθου.

Η οικογένεια αυτή αξίζει πολλά, πολλά συγχαρητήρια. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου  που με άκουσε, με εμπιστεύτηκε  και υλοποίησε αυτήν την ιδέα. Η κινητή μονάδα θα είναι η πιο σύγχρονη στην χώρα μας και θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την Κέρκυρα»

Στην ανάρτησή ο προηγούμενος Διοικητής συμπληρώνει ότι αναμένεται ακόμα η υλοποίηση δύο μεγάλων δωρεών: Μαιευτήριο που θα γίνει για πρώτη φορά και Ογκολογικό Τμήμα.