Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παπαστεργίου: «Πάμε δυνατά με τη Ρόδη από τη πρώτη Κυριακή» (video)

Δημήτρης Παπαστεργίου
04 Οκτωβρίου 2023 / 13:37
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Από τη Δευτέρα το πρωί συνεχίζουμε με τη Ρόδη Κράτσα και την φοβερή ομάδα που έχει, να κάνουμε αυτό που τόσο καλά γνωρίζουμε»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο του μπαράζ αφίξεων κυβερνητικών στελεχών για τη στήριξη της «γαλάζιας εκλεκτής»,  στο νησί των Φαιάκων βρέθηκε και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα και του συνδυασμού της.

«Θεωρώ πως η πορεία που έχει πάρει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι ξεκάθαρη και προδιαγεγραμμένη. Είναι μια πορεία ανάπτυξης με ανθρώπους που μπορούν να τη στηρίξουν. Σε ο,τι αφορά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει πράγματα, έχουμε ήδη υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας, μας δίνει το δικαίωμα να ζητάμε να μην χάσουμε ούτε μια μέρα. Από τη Δευτέρα το πρωί συνεχίζουμε με τη Ρόδη Κράτσα και την φοβερή ομάδα που έχει, να κάνουμε αυτό που τόσο καλά γνωρίζουμε. Οπότε πάμε δυνατά, «Ιόνιο δυνατά» με τη Ρόδη, από την πρώτη Κυριακή» ανέφερε ο Δ. Παπαστεργίου. 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.