Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπαιδευτικό διήμερο για την Αναγεννητική Γεωργία 7-8 Οκτωβρίου

Αναγεννητική Γεωργία
29 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:41

Δωρεάν επιμόρφωση για αγρότες της περιοχής του Ιονίου και της Ηγουμενίτσας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Αναγεννητική Γεωργία Ελλάδα διοργανώνει μια δωρεάν διήμερη εκπαίδευση (7 και 8 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα) αφιερωμένη στους αγρότες της περιοχής του Ιονίου και της Ηγουμενίτσας που αναζητούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να μετατρέψουν τις γεωργικές τους δραστηριότητες σε μια ανθεκτική κατάσταση που να είναι ελεύθερη από χημικά, να έχει υψηλή απόδοση και να συνεισφέρει σε διάφορες οικοσυστημικές υπηρεσίες - με λίγα λόγια, σε αναγεννητική γεωργία.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι το ξεκίνημα του Τοπικού Δικτύου για την Αναγεννητική Γεωργία στην περιοχή του Ιονίου και της Ηγουμενίτσας, μέσω του οποίου οι αγρότες μπορούν να βρουν υποστήριξη για τη μετάβαση των δραστηριοτήτων τους, να γίνουν μέρος μιας κοινότητας ομοϊδεατών, να επωφεληθούν από τη συλλογική μάθηση, καθώς και να συνδεθούν με ειδικούς σε πρακτικές αναγεννητικής γεωργίας. Εγγραφείτε σήμερα και ανακαλύψτε τα οφέλη της διαχείρισης ενός ανθεκτικού αγροκτήματος προσαρμοσμένου στο τοπικό πλαίσιο και τις προκλήσεις σας!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.regenerativefarminggreece.org/ln ή στο @regenerativefarminggreece στο Instagram, το Linkedin και το Facebook.