Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ με τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας

Λεπτοσπείρωση
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:40

Ενημέρωση για μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης μετά το τελευταίο κρούσμα λεπτοσπείρωσης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. ΜΑΧΕΙΜΑΡΗΣ). Σύσκεψη στο Δημαρχείο στην Αχαράβη με μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για μέτρα πρόληψης -αντιμετώπισης μετά το τελευταίο  κρούσμα λεπτοσπείρωσης.

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Δήμου Βόρειας Κέρκυρας-Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας-ΕΟΔΥ για άμεσες – ενδεδειγμένες ενέργειες.

Επιτόπια διερεύνηση-κατόπτευση, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον πιθανολογούμενο χώρο έκθεσης του τελευταίου κρούσματος λεπτοσπείρωσης στη Βόρεια Κέρκυρα.

Στην συνέχεια, το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους: Γεώργιο Δουγά και Ασημίνα Μαλλιάκα εκ μέρους του ΕΟΔΥ,  Ελένη Δελλή, εκ μέρους του τοπικού παραρτήματος του ΕΟΔΥ, εκ μέρους της Δνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Ιωάννη Λίγκα προϊστάμενου της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Χριστίνα Καζαντζόγλου, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη . Στη σύσκεψη που ακολούθησε έγινε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση.  

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και ο  ΕΟΔΥ,  προχωρούν άμεσα στις ενδεδειγμένες ενέργειες και στα απαιτούμενα μέτρα για την προφύλαξη του πληθυσμού.