Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κέρκυρα

ADVERTORIAL
26 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:39

Ένα δικό σας όχημα σας δίνει την ελευθερία να μετακινηθείτε όπου θέλετε, όποτε θέλετε, αλλά και να παραμείνετε εκεί για όση ώρα θέλετε.

Το ταξίδι σας στην Κέρκυρα είναι προ των πυλών και δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ενθουσιασμένοι! Λογικό άλλωστε μιας και η Κέρκυρα είναι από τα ομορφότερα νησιά όχι μόνο του Ιονίου, αλλά και της Ελλάδας.

Το μόνο που μένει είναι να διευθετήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινήστε στο νησί. Τι καλύτερο από μια ενοικίαση αυτοκινήτου;

Παρακάτω θα βρείτε τρεις από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους η απόφαση να νοικιάσετε ένα όχημα στις διακοπές σας συμφέρει περισσότερο από την περίπτωση να χρησιμοποιείτε τα μέσα ή να φέρετε το δικό σας αμάξι.

3 κορυφαίοι λόγοι για να νοικιάσετε αυτοκίνητο στις διακοπές σας

Η ενοικίαση αυτοκινήτου Κέρκυρα μπορεί στην αρχή να σας δημιουργεί ερωτηματικά, όμως είναι ο πιο φθηνός και πιο άνετος τρόπος να εξερευνήσετε το νησί. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το αμάξι που σας αρέσει και σας ταιριάζει και να δείτε με την ησυχία σας όλες τις υπέροχες πτυχές του τόπου.

Οικονομικότερη λύση

Η συνεχής αγορά εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και η χρήση ταξί για τα μέρη τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο των συγκοινωνιών θα σας κοστίσουν πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε να διαθέσετε για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Ειδικά αν ταξιδεύετε ως παρέα θα μοιραστούν τα έξοδα και θα σας βγει ακόμα οικονομικότερη η μίσθωση ενος οχήματος.

Αν λοιπόν δεν σκοπεύετε να διαθέσετε ένα ποσό παραπάνω από όσο χρειάζεται, αλλά θέλετε να έχετε και την άνεσή σας, τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η σοφότερη επιλογή. Δεν θα χρειάζεται ούτε να περιμένετε για ώρα ένα λεωφορείο να περάσει, ούτε να δώσετε μια περιουσία για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού.

Ελευθερία κινήσεων

Πρέπει να το παραδεχτούμε… η μετακίνηση με τις συγκοινωνίες δεν είναι και η πιο ευχάριστη δραστηριότητα που έχετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας και όποτε μπορείτε την αποφεύγετε. Πόσο μάλλον στις διακοπές σας, σε ένα νησί που τα δρομολόγια είναι ακόμα πιο αραιά από αυτά των πόλεων, δεν πηγαίνουν τα λεωφορεία σε όλα τα μέρη της περιοχής και έχετε ως στόχο να ξεκουραστείτε.

Από την άλλη υπάρχουν και τα ταξί, στα οποία θα έχετε την άνεση σας. Βέβαια εάν θέλετε να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι τα χρήματα που θα χαλάσετε θα είναι πολλά…

Με την ενοικίαση ενός αμαξιού δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ώρα που περνάει το λεωφορείο. Ούτε θα πρέπει να οργανώσετε την ημέρα σας γύρω από ένα συγκεκριμένο ωράριο.

Ένα δικό σας όχημα σας δίνει την ελευθερία να μετακινηθείτε όπου θέλετε, όποτε θέλετε, αλλά και να παραμείνετε εκεί για όση ώρα θέλετε. Αποβάλλετε το άγχος από τις διακοπές σας και ξεχάστε τη λέξη «πρόγραμμα».

Απολαύστε τις εξορμήσεις σας έχοντας άπλετο χρόνο μπροστά σας για να τον αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε εσείς. Οι πιθανότητες είναι πολλές και όλες βρίσκονται στα χέρια σας!

Άνεση

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σας προσφέρει η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι η άνεση. Όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε απομακρυσμένους προορισμούς του νησιού, αλλά μπορείτε να το κάνετε μέσα σε ένα χώρο ο οποίος συνάδει με την αισθητική σας.

Αυτόματα η διάθεσή σας θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Παράλληλα θα είναι μεγάλη ευκολία για εσάς να σας περιμένει το αμάξι μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, είτε πρέπει να το παραλάβετε από το αεροδρόμιο είτε από κάποιο λιμάνι.

Με την ενοικίαση ενός οχήματος μπορείτε να επιλέξετε εσείς τι ώρα θα το παραλάβετε και τι ώρα θα το παραδώσετε. Ανάλογα με την ώρα της πτήσης σας ή με την ώρα που φτάνει/ φεύγει το πλοίο, έχετε τη δυνατότητα να κανονίσετε ποια στιγμή θέλετε να σας φέρουν ή να αφήσετε εσείς το αμάξι.

Θα γλυτώσετε όλη την ταλαιπωρία να μεταφέρετε τις βαλίτσες σας με το λεωφορείο, ενώ δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να καλέσετε κάποιο ταξί. Διαλέξτε λοιπόν το αμάξι που σας ταιριάζει και εξερευνήστε αμέσως την Κέρκυρα, τη φυσική της ομορφιά, την ιστορία της και πολλά ακόμη!

Στις διακοπές σας είναι σημαντικό να είστε χαρούμενοι, άνετοι και να περάσετε τις στιγμές σας όπως επιθυμείτε εσείς. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα σας προσφέρει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, έτσι ώστε να μην περιοριστείτε στιγμή και να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όλες τις δραστηριότητες που έχετε στο μυαλό σας. Είναι στο χέρι σας να απογειώσετε τις μέρες σας στην Κέρκυρα με ένα δικό σας όχημα για να εξερευνήσετε το νησί!