Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών 2023

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
27 Ιουλίου 2023 / 12:00

Από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρο Αγγελόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ). Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθειά τους υπήρξε αξιέπαινη, τα παιδιά υπερέβησαν τον εαυτό τους, επικεντρώθηκαν στο σκοπό τους και τελικά ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους.

Σε όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή στη σχολή που επιθυμούσαν, εύχομαι οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν, ώστε να νιώθουν πλήρεις, ευχαριστημένοι και η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίες/οι εργάστηκαν συστηματικά, δείχνοντας προσήλωση στον στόχο τους, βιώνοντας από κοντά τον μεγάλο αγώνα των μαθητών τους, στηρίζοντάς τους ψυχικά και ηθικά, βοηθώντας τους κατ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτών των δύσκολων εξετάσεων.

Συγχαρητήρια, τέλος, και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να πιστέψουν στις δυνάμεις τους. Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

Καλή αρχή σε όλες τις επιτυχούσες και σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, σε αυτό το νέο και σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους, με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία!

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσω