Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σαρώνει... βραβεία η Μαρίνα Μπενιτσών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yacht Harbour!

Μαρίνα Μπενιτσών
28 Ιουνίου 2023 / 12:17
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Σαρώνει πανελλαδικά με τρία ξεχωριστά βραβεία η Μαρίνα Μπενιτσών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό The Yacht Harbour που εξειδικεύεται στον θαλάσσιο τουρισμό παγκοσμίως.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σαρώνει πανελλαδικά με τρία ξεχωριστά βραβεία η Μαρίνα Μπενιτσών από τον παγκόσμιο οργανισμό The Yacht Harbour που εξειδικεύεται στον θαλάσσιο τουρισμό παγκοσμίως.

Τα βραβεία αυτά απονέμονται έπειτα από μη προγραμματισμένες επιτόπιες επισκέψεις των διοργανωτών σε όλες τις Μαρίνες της Ελλάδας, οι οποίες πρέπει να πληρούν πολύ αυστηρές περιβαλλοντικές προϋποθέσεις και να τηρούν τα υψηλότερα ποιοτικά standards. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέλιο Αυθινό για το όραμα και την αφοσίωσή του, που έχουν ωθήσει τη Μαρίνα Μπενιτσών σε νέα ύψη.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τα παρακάτω βραβεία για το 2023:

- Γαλάζια Σημαία (Γαλάζια Σημαία)

- International Clean Marina (διεθνής καθαρή μαρίνα)

-5 Gold Anchor Marina (2η μαρίνα με Gold Anchor στην Ελλάδα)

 

Συγκινημένος ο διευθυντής, Στέλιος Αυθίνος, για το όραμα και την αφοσίωσή του, τα οποία φάνηκαν να έχουν τεράστια αποδοτικότητα και να έχουν φέρει την Μαρίνα Μπενιτσών σε νέα ύψη, δήλωσε:

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μετά από μια μακρά διαδρομή και δύσκολες στιγμές στα 26 μου ως Διευθυντής της Μαρίνας Μπενιτσών, πέτυχα να φέρω διακρίσεις στη Μαρίνα μας. Φυσικά, δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την υποστήριξη της ομάδας μου..."

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.