Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη μαρίνα Μπενιτσών θα στεγάζεται πυροσβεστικό όχημα

Μαρίνα Μπενίτσων
09 Ιουλίου 2023 / 17:04
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο είχε αναστείλει τη λειτουργία του από τα μέσα του Νοεμβρίου, καθώς το κτίριο στο οποίο είχαν εγκατασταθεί στους Αργυράδες αντιμετώπιζε προβλήματα ακαταλληλότητας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην μαρίνα Μπενιτσών θα φιλοξενηθεί ένα πυροσβεστικό όχημα, κατόπιν αιτήματος του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο είχε αναστείλει τη λειτουργία του από τα μέσα του Νοεμβρίου, καθώς το κτίριο στο οποίο είχαν εγκατασταθεί στους Αργυράδες αντιμετώπιζε προβλήματα ακαταλληλότητας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός έγινε η ακόλουθη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τους διαχειριστές της μαρίνας:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επιλογή τους έπεσε στην τοποθεσία μας, τη μαρίνα Μπενιτσών. Κατανοούμε τη σπουδαιότητα και την αξία της πυροπροστασίας στο νησί μας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παράσχουμε τη βοήθειά μας στο πυροσβεστικό σώμα Κέρκυρας.

Η μαρίνα Μπενιτσών θα διασφαλίσει ότι οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως προσβάσιμες και προσαρμοσμένες για τις ανάγκες του πυροσβεστικού σώματος. Θα παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι το πυροσβεστικό όχημα και το προσωπικό του έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πιθανή πυρκαγιά στο νησί μας.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα Κέρκυρας είναι ένα βήμα προς την ενίσχυση της ασφάλειας και της προστασίας της περιοχής μας (νότιας πλευράς του νησιού). Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα για την κοινότητα μας.

Ευχαριστούμε θερμά το πυροσβεστικό σώμα Κέρκυρας για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα στη διάθεσή τους στηρίζοντας τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν, καθώς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που ενέκρινε το σχετικό αίτημα».

ΦΩΤΟ@FB ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.