Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερα κερκυραϊκά εστιατόρια στα καλύτερα της χώρας - Βραβεύτηκαν από το «Αθηνόραμα»

Βράβευση
16 Ιουνίου 2023 / 09:28
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων που φέτος γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023 από το «αθηνόραμα» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την εθνική γαστρονομία έγινε την Τρίτη 13 Ιουνίου, στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων που φέτος γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια. Την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας θα ακολουθήσουν η απονομή των Χρυσών Σκούφων στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», και η απονομή των τιμητικών διακρίσεων Top Notch στις 2 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

117 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα τιμήθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, σε μια ιδιαίτερη βραδιά, που ανέδειξε τους άριστους της εθνικής μας κουζίνας είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη και δημιουργική της έκφανση.

Την τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023 παρουσίασαν οι  ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Γιώργος Παπαγεωργίου μέσα από ένα γαστρονομικό παιχνίδι με τίτλο «Ελληνική κουζίνα και βραβευμένη γαστρονομία: Μύθοι και αλήθειες». Το «παρών» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, μεγάλοι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.

Τα κερκυραϊκά εστιατόρια είναι τα εξής:

Κληματαριά, Κέρκυρα 14/20

Pomo d' Oro, Κέρκυρα 14/20

Rose Garden, Κέρκυρα  14/20

Toula's Gastronomy Κέρκυρα 14/20

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.