Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στην ΕΡΤ Κέρκυρας

ΕΡΤ Κέρκυρας
14 Ιουνίου 2023 / 17:02

Δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε ό,τι του ζητηθεί για την προώθηση των ζητημάτων της ΕΡΤ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ). Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, στην ΕΡΤ Κέρκυρας όπου ενημερώθηκε από την Διευθύντρια Έλσα Δολιανίτη για θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού του Σταθμού, ενώ χαιρέτισε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για την υπο σύσταση μουσειακή έκθεση Ραδιοφωνίας  όπου θα χρηματοδοτηθεί μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στο ίδιο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε και το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, γεγονός πολύ σημαντικό.

Ο Υπ. Βουλευτής συνεχάρη την Έλσα Δολιανίτη, για το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του Πρύτανη του Ιονίου  Πανεπιστημίου Ανδρέα Φλώρου και της ΕΡΤ  Κέρκυρας, ώστε να πραγματοποιούνται τα εβδομαδιαία εργαστηριακά μαθήματα Ραδιοφωνικής και Τηλεοπτικής Παραγωγής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου σε αίθουσα του Τοπικού Παραρτήματος της ΕΡΤ Κέρκυρας.

Ο Στέφανος Γκίκας, έθεσε επίσης και το ζήτημα της περαιτέρω αξιοποίησης του περιβάλλοντος χώρου της ΕΡΤ, θέμα που θα εξετασθεί εν ευθέτω χρόνω.

Τέλος δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε ότι του ζητηθεί για την προώθηση των ζητημάτων της ΕΡΤ Κέρκυρας.