Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά

Πρωθυπουργός
19 Απριλίου 2023 / 14:46

260+ έργα για τα Ιόνια Νησιά του 2030 συνολικού ποσού 1,8 δις ευρω

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, με τα δρομολογούμενα έργα να ανέρχονται στο 1,8 δις. ευρώ, παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρμόδιοι υπουργοί σε εκδήλωση της ΝΔ στην Κέρκυρα.



Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, ενώ στο πάνελ μαζί με τον Πρωθυπουργό, ήταν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Εκεί βρίσκονταν και οι Υπουργοί, Πολιτισμού η Λίνα Μενδώνη, Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, Υγείας Μίνα Γκάγκα, οι Υφυπουργοί Οικονομικών Απ. Βεζυρόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, Παιδείας Ζέτα Μακρή και Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Επίσης οι γενικοί γραμματείς Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, Εσωτερικών Αθ. Μπαλέρμπας και Μ. Σταυριανουδάκη, Περιβάλλοντος Αλ. Σδούκου και Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Αντιπεριφερειάρχες των νησιών του Ιονίου, οι τρεις Δήμαρχοι της Κέρκυρας, οι Πρόεδροι Περιφερειακού και Δημοτικού Συμβουλίου, κομματικά στελέχη και υποψήφιοι, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας Μαντώ Εγγλεζοπούλου, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος και άλλοι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ