Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρουμπάτης: Δεν εγκαταλείπω στα δύσκολα, δεν θα το κάνω ούτε και τώρα

Λεωνίδας Ρουμπάτης
24 Οκτωβρίου 2022 / 09:50

Η απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας αναφορικά με τις πληροφορίες που αναπαράγονται περί αντικατάστασής του

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Έχω μάθει να αγωνίζομαι πάντα από την πρώτη γραμμή της μάχης» αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείο Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, δίνοντας τη δική του απάντηση αναφορικά με τις πληροφορίες που αναπαράγονται περί αντικατάστασής του. Υπογραμμίζει ότι δεν φοβάται και ούτε δίνει αναφορά σε "αυτούς που επί τρία χρόνια προσπαθούν να τον μειώσουν και να τον σνομπάρουν".

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζει:   

«Σέβομαι την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί πάντα προσπαθώ γι’αυτήν…Δεν με ενδιαφέρει κανένα κόστος γιατί όταν οι «κάποιοι» έπαιρναν άδειες ειδικού σκοπού και παρατούσανε το ΕΣΥ, εγώ ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Δεν εγκατέλειψα ποτέ στα δύσκολα και δε θα το κάνω ούτε και τώρα γιατί έχω μάθει να αγωνίζομαι.. Αυτοί που προσπαθούν να με μειώσουν και να με σνομπάρουν επι τρία συνεχόμενα χρόνια τους αφήνω πίσω μου, δεν τους φοβάμαι και ούτε θα τους δώσω αναφορά. Εγώ δεν βλέπω το νοσοκομείο ως μαγαζί γωνία οπως μας είπε κορυφαίος παράγοντας αλλά ως πρώτο σπίτι μου!

Δεν διορίστηκα Διοικητής ως ΑΜΕΑ όπως διαδίδουν αν και ντρέπομαι που ο ίδιος είναι και Γιατρός αλλά για τις γνώσεις μου και τις ικανότητες μου τις οποίες δεν τις διαπραγματεύομαι με αυτούς. Τα πτυχία μου, οι δράσεις μου, οι εργασίες μου και η προσφορά μου είναι όλα αναρτημένα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Όλα στο φως!!!»