Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Λεωνίδας Τράντος, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κεντρικής Κέρκυρας

Ενωση Γονέων
17 Μαΐου 2022 / 11:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ένωσης όπου και εξέλεξε καινούριο προεδρείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνέλευση και οι εκλογές στην Ένωση Γονέων κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων. Έγινε μια καλή συζήτηση και αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός και αγωνία για την κατάσταση στα σχολεία στον απόηχο 2 χρόνων τώρα από την έναρξη της πανδημίας και τα πρόσθετα προβλήματα που δημιούργησε.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ένωσης όπου και εξέλεξε καινούριο προεδρείο. Χαιρετίζουμε όλους τους συλλόγους γονέων που κατάφεραν μέσα από δύσκολες διαδικασίες -λόγω της πανδημίας- να στείλουν αντιπροσώπους στο δευτεροβάθμιο όργανο της Ένωσης Γονέων. Χαιρετίζουμε και τους συλλόγους που δεν κατάφεραν να στείλουν αντιπροσώπους και δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε ώστε το γονεϊκό κίνημα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο για μια πιο ισχυρή Ένωση με στόχο πάντα την δημιουργία Ομοσπονδίας στα Ιόνια Νησιά. Η προσπάθεια και η πολύτιμη εμπειρία του απερχόμενου ΔΣ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο σχολείο για όλα τα παιδιά.

Διεκδικούμε σύγχρονα σχολεία, πλήρως στελεχωμένα με δασκάλους γενικής και ειδικής αγωγής, μείωση του αριθμού των μαθητών σε κάθε τμήμα. Δίνουμε μάχες για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, πάντα με μαζικούς όρους, σε κάθε σύλλογο, σε κάθε σχολείο.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι:

Πρόεδρος: Τράντος Λεωνίδας
Γραμματέας: Βάρελη Κατερίνα
Αντιπρόεδρος: Καλησπεράτη Ελένη
Ταμίας: Μποζίκη Ελένη
Ειδικός Γραμματέας: Λάππας Ιωάννης
Και τα μέλη: Διαβάτης Στέφανος, Κρασάκης Αλέξανδρος, Μαξούτη Χρύσα και Τσολίγκα Γιώτα.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.