Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογοι γονέων Κεντρικής Κέρκυρας για τις πλημμυρισμένες αίθουσες στο Δημοτικό Αλεπούς

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
25 Nov 2023 / 14:02

"Αυτή τη φορά στο Δημοτικό σχολείο Αλεπούς όπου για δύο ημέρες οι μαθητές δεν μπήκαν στην αίθουσά τους λόγω του ότι πλημμύρισε από σταγόνες βροχής που έμπαιναν από τη σκεπή του σχολείου"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εξέδωσε ανακοίνωση για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά έφτασε λίγη παραπάνω βροχή για να έχουμε και πάλι προβλήματα στα σχολεία της Κέρκυρας. Αυτή τη φορά στο Δημοτικό σχολείο Αλεπούς όπου για δύο ημέρες οι μαθητές δεν μπήκαν στην αίθουσά τους λόγω του ότι πλημμύρισε από σταγόνες βροχής που έμπαιναν από τη σκεπή του σχολείου. Μέχρι και κομμάτια τούβλων έπεσαν από το «φούσκωμα» ενός τοίχου σε άλλη αίθουσα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα παιδιά να κάνουν μάθημα με σύμπτυξη τμημάτων ή στην αίθουσα της βιβλιοθήκης!!! Το πρόβλημα είναι χρόνιο και στο παρελθόν έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα στις τεχνικές υπηρεσίες καθώς και στην Δημοτική Αρχή από την Διεύθυνση του σχολείου, το Σύλλογο Γονέων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Καμία κίνηση δεν έχει γίνει έως σήμερα από την Δημοτική Αρχή ώστε να διορθωθεί μόνιμα το πρόβλημα. Συνεχώς μας εμπαίζουν και μας δίνουν υποσχέσεις. Φτάνει πια! Μη παίζετε άλλο με τις ζωές των παιδιών μας!

Απαιτούμε άμεσα να ξεκινήσουν έργα επιδιόρθωσης του σχολικού κτηρίου.

Απαιτούμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή και υγιή μέσα στο σχολικό τους περιβάλλον.

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 

Κέρκυρα, 24/11/2023

       Το ΔΣ της Ένωσης»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ