Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποδαρικό με 12 πτήσεις εξωτερικού στο «Ι. Καποδίστριας»

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ
27 Μαρτίου 2022 / 16:21
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ίσως να φτάσουν και τις 12 οι κυριακάτικες (27/3) πτήσεις, 14 μαζί με τα κερκυραϊκά, στο «Ι. Καποδίστριας». Κι αυτή είναι η αρχή μιας τουριστικής σεζόν.

Δεν είναι άλλωστε και λίγοι όσοι προσδοκούν να πάρουν τη ρεβάνς από τα σπασμένα των δυο προηγούμενων περιόδων, που οι περιορισμοί του κορονοϊού δημιούργησαν προβλήματα σε μικρούς και μεγάλους παίχτες της αγοράς.

Ποδαρικό στην Κέρκυρα έκανε η Easy Jet (11:00) από Λονδίνο κι ακολούθησε η Ryan από East Midlands (κεντρική Βρετανία), πτήσεις με συμπαθητική πληρότητα ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως δεν γύρισαν πίσω και άδειοι! Δεν ήταν λίγοι οι Κερκυραίοι αλλά και της παροικίας που άδραξαν αμέσως, αμέσως την ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Η Easy π.χ., πήρε και 79 από 'δω για το Λονδίνο.

Κι επειδή για ξενοδοχεία δεν γίνεται ακόμα λόγος, είναι προφανές πως όσοι δεν έχουν εδώ δικό τους σπίτι, όλο και κάποιο διαθέσιμο από τις πλατφόρμες διαμοιρασμού θα βρίσκεται. Άλλωστε και με αφορμή το τριήμερο της 25ης, ο γνώριμος ήχος από τα ροδάκια της βαλίτσας στις πλάκες επανήλθε στην παλιά πόλη. Καλή σεζόν!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.