Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατέρρευσαν οι σοβάδες στο ανακαινισμένο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας»

αεροδρόμιο
26 Αυγούστου 2021 / 20:38
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σύνδρομο των ανυπότακτων Γαλατών, μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους, φοβούνται μην αποκτήσουν οι εργαζόμενοι στο κερκυραϊκό αεροδρόμιο που διαχειρίζεται η Fraport.

Ο λόγος είναι η κατάρρευση των σοβάδων στο υπόστεγο κάτω από το λουρί της μεταφοράς των αποσκευών, στις αφίξεις του «Ι. Καποδίστριας». Εκεί δηλ. που με έναν υπόκωφο θόρυβο, ξαφνικά την περασμένη Τρίτη 24/8, έπεσε κυριολεκτικά το ταβάνι.



Κι από όσα λένε εκείνοι που έσπευσαν, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθ' όσον από κει περνάει το έμπα και το έβγα με τις αποσκευές. Χώρος δίπλα στους τεχνικούς και στα wc του προσωπικού. Οι φωτογραφίες εύγλωττες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.