Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O διοικητής της 6ης ΥΠΕ για τον «πόλεμο» εργαζομένων και διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας (video)

Νοσοκομείο Κέρκυρας
31 Μαΐου 2021 / 14:54
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Καρβέλης: Μια διοίκηση πρέπει να έχει ευρύτητα σκέψης, να έχει την ιδιότητα να ακούει σε βάθος κάθε μορφής πρόβλημα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θέση στον νέο «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας  (ΕΓΕΣΥΚ) και του Διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη, πήρε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης απαντώντας σε ερώτηση της «Ε».



Αφορμή στάθηκε η νέα ανακοίνωση της ΕΓΕΣΥΚ με την οποία καταγγέλλει τον κ.Ρουμπάτη για εργασιακό εκφοβισμό και πολιτικές διώξεις.

Ήδη ο κ.Καρβέλης έχει συζητήσει κατ ‘ιδίαν με κάποιους από τους εμπλεκόμενους ιατρούς του νοσοκομείου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μια διοίκηση πρέπει να έχει ευρύτητα σκέψης, να έχει την ιδιότητα να ακούει και να ακούει σε βάθος κάθε μορφής πρόβλημα».

Ο κ.Καρβέλης ζήτησε και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας «να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, να υπάρξει ηρεμία, να υπάρξει μια ισορροπία και να λύσουμε τα όποια προβλήματα με τον διάλογο», τονίζοντας ότι « είναι ζητήματα που επιλύονται με διάλογο και όχι με στείρες αντιπαραθέσεις.

Η δική μου φιλοσοφία είναι στο σύστημα να υπάρχει ισορροπία, να υπάρχει συντονισμός και να μην προβαίνουμε σε ακραίες ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν  όλες στο τέλος εις βάρος των παρεχόμενων  υπηρεσιών. Με την σύνθεση απόψεων μπορούμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα».

Σημειώνεται ότι σχετική ανακοίνωση για το θέμα μετά τις καταγγελίες της ΕΓΕΣΥΚ εξέδωσε το ΜέΡΑ25.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.