Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμβολιασμοί: Μπαίνει στη «μάχη» το Κέντρο Υγείας Αγ. Αθανασίου

Εμβόλιο
29 Μαρτίου 2021 / 13:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στο Κέντρο Αγίου Αθανασίου στη Βόρεια Κέρκυρα.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα μέσω της σχετικής πλατφόρμας να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Αθανασίου.

Ενημερώνοντας σχετικά, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας θα ξεκινήσουν κατόπιν  αιτήματός του και «άμεσης ανταπόκρισης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη» καθώς και στις ενέργειες του βουλευτή της ΝΔ Στέφανου Γκίκα. 


Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαχειμάρη έχει ως εξής:
 
«Σάρκα και οστά έλαβε η προσωπική δέσμευση του αξιότιμου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Κέρκυρα , στο αίτημα του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη για λειτουργία του ΚΥ Αγίου Αθανασίου ως εμβολιαστικού κέντρου στο Δήμο Βόρειας  Κέρκυρας, ένα αίτημα για το οποίο συνέχισε τις παρεμβάσεις του στην ίδια κατεύθυνση και ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας.

Η ως άνω λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου Αγίου Αθανασίου (στο αμέσως προσεχές διάστημα)  αλλά και κείνη του ΚΥ Αγίου Μάρκου θα συμβάλει στην απρόσκοπτη , εύκολη και γρήγορη προσέλευση των πολιτών για εμβολιασμό, κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα μέσω της σχετικής πλατφόρμας να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Αθανασίου.

"Βήμα βήμα είμαστε όλο και πιο κοντά στο μεγάλο στόχο που είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε μέσα από το πρόγραμμα εμβολιασμών στην κανονικότητα" , δήλωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης».