Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Διαμαρτυρία για την κατάντια του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης

Κέντρο Υγείας Κέρκυρας
14 Nov 2023 / 13:14
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κέρκυρας με επικεφαλής τον Σταμάτη Πελάη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παράσταση διαμαρτυρίας για την συνολική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κέρκυρας.

Μέλη της παράταξης  με τα πανό ανά χείρας συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου ζητώντας σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας για τις ανάγκες των κατοίκων.

Δείτε επίσης: Προς κατεδάφιση το επικίνδυνο στέγαστρο στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης

Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε με αφορμή το επικίνδυνο στέγαστρο  στο κτίριο που είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευθεί η πρόσβαση από την κεντρική είσοδο  μέχρι να κατεδαφιστεί και να  αποκατασταθεί η πρόσοψη.

Η δημοτική παράταξη ζητάει τη συνολική αναβάθμιση της δομής τόσο σε υποδομές, εξοπλισμό όσο και σε ιατρικό προσωπικό.

Όπως τόνισε στην «Ε» ο επικεφαλής της παράταξης Σταμάτης Πελάης, οι κινητοποιήσεις  για σύγχρονο, δημόσιο, δωρεάν και αναβαθμισμένο Κέντρο Υγείας με κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης του λαού της Νότιας Κέρκυρας, θα κλιμακωθούν το προσεχές διάστημα.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.