Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρνητικά τα δείγματα από το Νοσοκομείο Φιλιατών

Παραμυθιά
24 Ιουνίου 2020 / 11:16

Αναμένονται ακόμα οι απαντήσεις των δειγμάτων που εστάλησαν στην Πάτρα και η επανεξέταση τεσσάρων συγκεκριμένων δειγμάτων - Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εισήχθη χθες μια ακόμα γυναίκα, συγγενής των δύο πρώτων κρουσμάτων στην Παραμυθιά, η οποία συγκαταλέγεται στα ήδη διεγνωσμένα θετικά κρούσματα κορωνοϊού

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΗΠΕΙΡΟΣ).  Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα αποτελέσματα από τα 13 δείγματα που εστάλησαν χθες, Τρίτη (23/6), από το νοσοκομείο Φιλιατών στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Παράλληλα, ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα των 20 δειγμάτων που έχουν σταλεί στην Πάτρα, όπως επίσης και η επανεξέταση των τεσσάρων δειγμάτων που βγήκαν αρνητικά κατά τον πρώτο έλεγχο που έγινε την Τρίτη.

Το σύνολο των δειγμάτων, εξάλλου, που εξετάστηκαν χθες από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ήταν αρνητικά για κορωνοϊό.

Απαντήσεις για τα δείγματα από την Παραμυθιά που εστάλησαν στο Εργαστήριο Πατρών θα δοθούν σήμερα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εισήχθη, εξάλλου, χθες (23/6) και μια ακόμη γυναίκα, συγγενής των άλλων δύο από την Παραμυθιά, η οποία περιλαμβάνεται στα ήδη διαγνωσμένα θετικά κρούσματα.

Η κατάσταση της υγείας και των τριών γυναικών κρίνεται σταθερή.


πηγή:  Epirusonline.gr